hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Gökay: Şiddetin her türlüsüne karşıyız

    Kaymakam Gökay: Şiddetin her türlüsüne karşıyız
    expand

    Kaymakam Gökay: Şiddetin her türlüsüne karşıyız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT'ın Turhal İlçesinde 2019 yılı Aralık Ayı Muhtarlar istişare toplantısı Kaymakam Ali Gökay, başkanlığında yapıldı. Kaymakam Gökay, "Kadına, çocuğa, engelliye kısacası her canlıya yapılan şiddetin her türlüsü yanlıştır. Şiddetin her türlüsüne karşıyız" dedi. 
    Aralık Ayı muhtarlar istişare toplantısı birim müdürleri, okul müdürleri ile köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde yapıldı.
    Kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çocuk istismarının önlenmesinin konu edildiği toplantıda sırasıyla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü'nden yetkili personeller sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi. 
    Turhal Kaymakamı Ali Gökay, ''Kadına, çocuğa, engelliye kısacası her canlıya yapılan şiddetin her türlüsü yanlıştır. Ancak bilinçli bir toplum ve bilinçli nesiller ile bu tür şiddet olaylarının önüne geçebiliriz. Yine birbirimizi severek ve saygı duyarak şiddetin önüne geçebiliriz. Kadın ve çocuk istismarının önlenmesi için atılacak en önemli adım eğitimdir. Biz de Turhal Kaymakamlığı olarak böyle hassas bir konuda tüm birimlerimizle birlikte şiddete dur demek için çalışmalar yapıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow