hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kızılay'dan Turhal aşevine 1 ton 800 kilo et bağışı

    Kızılaydan Turhal aşevine 1 ton 800 kilo et bağışı
    expand

    Kızılay'dan Turhal aşevine 1 ton 800 kilo et bağışı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TÜRK Kızılay'ı tarafından Turhal Belediyesi Aşevine 1 ton 800 kilogram kurban eti bağışı yapıldı.
    Türk Kızılay’ı Genel Merkezi tarafından TIR'a yüklenen 1 ton 800 kilogram adak kurban eti bağışı Turhal Belediyesi Aşevine teslim edildi. Tırdan Aşevine indirilen kurban etleri sosyal market aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak. Türk Kızılay'ı Tokat Şube Başkanı Faruk Delen ile protokol imzalayan Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler değerlendirmelerde bulundu.
    Başkan Bekler "Kızılay Tokat Şube Başkanımızın şahsına ve Türk Kızılay’ına teşekkürlerimi sunuyorum. Bizde Turhal Belediyesi olarak dar gelirli vatandaşlarımıza geçim standartları geliri belli bir seviyenin altında olan vatandaşlarımıza hizmetlerimiz devam ediyor. Aşevimize et ve kuru gıda olarak sundukları imkanlardan dolayı Kızılay’ımıza teşekkür ediyorum. Devlet millet el ele bütünlüğünün güzel bir örneği oldu. Köklü ve çok değerli bir kurumumuz olan Türk Kızılayı ile yaptığımız protokolle Turhalımızın her noktasında yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefliyoruz. Kurumlarımız ile uyum içinde, güzel ve örnek çalışmalar sergilemeye gayret ediyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI 
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow