hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP'de yeni il başkanı İpek oldu

    MHPde yeni il başkanı İpek oldu
    expand

    MHP'de yeni il başkanı İpek oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Tokat İl Başkanlığı'nın tek listeyle yapıklan olağan kongresinde Mustafa İpek başkanlığa seçildi. 
    MHP Tokat İl Başkanlığı  Olağan İl Kongresi, özel bir otelde yapıldı. Kongreye MHP Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ve delegeler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede, divan başkanlığına MHP Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci seçildi. Kongrede; MHP Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci,  tarafından okunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kutlama mesajını partililer alkışladı. 
    Yunanistan'la yaşanan krize değinen MHP Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci "Yunanistan'ın bu düşmanca tutumuna Türk milleti geçmişlerine hiç boyun eğmediği gibi bundan sonra da o mavi 478 bin metrekarelik denizlerimizde de boyun eğmeyecektir. Bu böylece genel başkanımız tarafından ifade edilmiştir. Türk milleti de bunun arkasındadır, net olarak ifade etmek istiyorum. Bizim genel başkanımızın konuşmasından bir alıntıyı sizlerle aktaracağım. Bu konuyu da altını çizerek bilin istiyorum. Ülkemiz için yeminizmiz var ve bu yemin bir kere edilmiştir. Bizim için yeminler bozulmak, çiğnetmek için değil tutulmak ve uğruna gerekirse kendini feda etmek içindir" dedi.
    MHP'nin ilkeler ve prensipler üzerine hareket ettiğini ifade eden Tokat Milletvekili Yücel Bulut ise, "Bu partinin lideri Sayın Devlet Bahçeli’dir.  Bu partinin bugün önderi fikirlerimizin değer yargılarımızın tamamının toplamının temsilcisi liderimizdir. Dolayısıyla inatla ve ısrarla liderimizle problemi yaşayan herkesle problem yaşamaya hazırız ve bu konuda da kararlıyız. Bunun dışında ‘Ben üç hilalin altında kendimi buluyorum ve Türkoğlu Türk’üm Türk milliyetçisiyim ve bu davada makam mevki ve mertebe aramaksızın yalnız ama yalnız hizmete adanmış bir yüreğim diyen, nabzım Türk Milliyetçiliği için atıyor, kalbim Türk Milliyetçiliği için atıyor’ diyen herkesle biriz, beraberiz. Kapımız da, soframız da, hanemiz de açıktır" diye konuştu. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow