hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP'li Bulut: 2023'de Birinci Parti Olacağız

    MHPli Bulut: 2023de Birinci Parti Olacağız
    expand

    MHP'li Bulut: 2023'de Birinci Parti Olacağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP)  Tokat Milletvekili Yücel Bulut, partisinin il ve ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. Bulut, hedeflerinin 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde MHP'yi birinci parti yapmak olduğunu söyledi.  
    MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MHP İlçe Başkanlığı toplantı salonunda il ve ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelerek, 2019 yılının değerlendirmesini yaptı.  Toplantıda Bulut, birlik ve beraberlik içerisinde MHP'yi köylünün, çiftçinin, işçinin ve garibanların umudu ve yükselen gücü yapmak için mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
    Tokat'ta güzel işlere imza atacaklarını söyleyen Bulut, "Tokatımızda, bilge liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyi temsil eden, Milliyetçi Hareket Partisi’nin sancağını taşıyan il ve ilçe başkanlarımızla beraber çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerlemekte, güzel işlere imza atmaktayız. Dava adamı inanç ve iman adamıdır. İl ve ilçe başkanlarımız davasını özümsemiş, sorumluluğu ağır, hakkın yanında olan, yolundan vazgeçmeyen, eğilmeyen, ezmeyen davası vatan olan sancaktarlardır. 31 Mart seçimlerinden sonra da her gününü seçim günü gibi çalışıp, bulundukları ilçelerde vatandaşlarımızın sorunlarını dile getiren sıcak, soğuk, düğün, cenaze demeden ülküdaşlarımızla ve hemşehrilerimizle kol kola hareket eden bir yapının içerisindeyiz. Vatandaşlarımızla, genel merkezimiz, kutlu dergahımız arasında her zaman köprü olmuş, iyiliğe vesile, haksızlığa dur diyenlerle yola çıkmış olmaktan mutluluk duyuyorum. Siz değerli başkanlarımızın bize ilettikleri her talebe elimizden geldiğince cevap veriyor çözüm arıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde il ve ilçe başkanlarımızla beraber çıktığımız bu yolda hak davamıza ve yüce Türk milletimize zeval vermesin" dedi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow