hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP'li Bulut: MHP'nin bölünmesi için çalışanların hevesleri kursaklarında kaldı

    MHPli Bulut: MHPnin bölünmesi için çalışanların hevesleri kursaklarında kaldı
    expand

    MHP'li Bulut: MHP'nin bölünmesi için çalışanların hevesleri kursaklarında kaldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MHP'nin bölünmesi ve parçalanması için çalışanların bu heveslerinin kursağında kaldığını ve FETÖ'nün bu oyuna gücünün yetmediğini söyledi.
    MHP Tokat Merkez ilçe olağan kongresi özel bir düğün salonunda partililerin katılımı ile yapıldı. Koronavirüs salgını nedeni ile maske ve mesafe kurallarına özen gösterilerek yapılan kongre saygu duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kongrede, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut başkanlığında divan heyeti oluştu. Kongre öncesinde konuşma yapan MHP'li Bulut, MHP'nin bölünmesi ve parçalanması için çalışanların bu heveslerinin kursağında kaldığını ve FETÖ’nün bu oyuna gücünün yetmediğini söyledi. Bulut konuşmasının devamında; ''İmanın, İhlas’ın üzerinde daha büyük bir güç, daha büyük bir oyun, daha büyük bir kurgu yoktur. Sizlerin her birinizin yüreğindeki imanı ve ihlası çok iyi biliyorum. İnanmış bir kadronun aşamayacağı engel yoktur. Bu inanç ve kararlılıkla en büyük hazinemizi birlik, beraberlik ve birliktelik olarak bilerek yolumuza devam ettiğimiz vakit, zerre kadar şüpheniz olmasın ki Türkiye genelinde MHP’nin milletimizden büyük ve üstün teveccüh göreceği, Rabbim nasip ederse buralarda da 150 bin oy bandını aşacağımız günleri hep beraber karşılayacağız". dedi.
    Bulut'un konuşmasının ardından kongre gelir gider ve faaliyet raporları okundu. MHP Tokat Merkez İlçe Başkanı Murat Yücel'in tek liste ile girdiği kongrede güven tazeledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow