hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Niksar'da okuma yarışmasının ödülleri verildi

    Niksarda okuma yarışmasının ödülleri verildi
    expand

    Niksar'da okuma yarışmasının ödülleri verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT'ın Niksar ilçesinde çocuklara okuma alışkanlığını kazandırmak için belediye tarafından başlatılan "Çocuklar okusun diye" isimli yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 
    Niksar Belediyesince çocuklara okuma alışkanlığını kazandırmak için başlatılan yarışmada, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yaz tatili boyunca okuduğu kitapların sayfa sayılarını bir kâğıda yazarak, ailelerinin okuduklarından emin olmaları sonrası sayının altına imzalarını atarak bir zarfa koyup, üzerine isim, sınıf ve okul isimlerini yazıp, okullar açıldığında okul müdürlerine teslim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmanın ardından ödül sahipleri belirlendi. Yarışmanın ödül töreni Niksar Belediyesi Nizamettin Yağıbasan Bilgi Evi salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen törene İlçe Kaymakamı İlhami Doğan, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Bolat, öğrenciler ve velileri katıldı.
    İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Bolat düzenlenen yarışmadan ötürü Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a teşekkür etti.
    Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise yarışmanın bu yıl dördüncüsünü düzenlediklerini belirterek, "Belediyemiz olarak çocuklarımızı daha fazla kitap okumaya teşvik etmek amacıyla düzenlediğimiz 'Çocuklar okusun diye' isimli kitap okuma yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini verdik.  Çocuklarımız için eğitime verdiğimiz destek devam edecek. Dereceye giren öğrencilerimizi kutluyorum. Bizlere bu yarışmada desteklerini sunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum" dedi.
    İlçe Kaymakamı İlhami Doğan ise bilgiye dayalı yarışmaların yapılmasından çok mutlu olduğunu belirterek, ilerleyen dönemlerde yarışmanın geliştirilerek devam etmesi temennisinde bulundu. Proje kapsamında birinci olan öğrenciye bisiklet, ikinci öğrenciye tablet, üçüncü olan öğrenciye ise eşofman takımı hediye edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow