hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlık personeli ve hastalar, 80 fidanı toprakla buluşturdu

    Sağlık personeli ve hastalar, 80 fidanı toprakla buluşturdu
    expand

    Sağlık personeli ve hastalar, 80 fidanı toprakla buluşturdu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen ''Kalbe Ekilen Tohum'' projesi kapsamında 80 fidan dikildi.
    İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen “Kalbe Ekilen Tohum” projesi kapsamında evde sağlık hizmeti alan hastaların ve tedavilerinden sorumlu sağlık personelinin katılımı ile etkinlik düzenlendi. Organize sanayi bölgesinde bulanan ağaçlandırma sahasına evde sağlık hizmeti gören hastalar ve onları tedavi eden sağlık personeli 50 karaçam, 15 dut, 15 ıhlamur fidanını toprakla buluşturdu. Etkinliğe, Tokat İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hacı Ahmet Sümbül, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Cihat Zülfüoğulları, Tokat Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Demir, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Mehmet Çakan, Tokat Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma Şefi Orman Mühendisi Atilla Rıza Doğangül, proje yürütücüleri Uzman Hatice Sazak Tutumlu ve Biyolog Mete Koyuncu, Evde Sağlık Hizmetleri Biriminde görevli sağlık çalışanları ve hastalar katıldı.
    İl Sağlık Müdürü Hacı Ahmet Sümbül, bu projenin sürekli hale getirileceği ve bundan sonra evde sağlık hizmeti alacak her hasta için bir fidan dikileceğini söyledi. Sümbül, ''Hem yaşlılar haftası hem de orman haftası olması nedeniyle fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Bundan sonraki dikeceğimiz fidanlarımıza ise isim vereceğiz. Diktiğimiz her fidanın bir kimliği olacak'' dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow