hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tokat Gençlik Merkezi'nde EBA sınıfı oluşturuldu

    Tokat Gençlik Merkezinde EBA sınıfı oluşturuldu
    expand

    Tokat Gençlik Merkezi'nde EBA sınıfı oluşturuldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT'ta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezlerinde Eğitim Bilişim Ağı (EBA) Canlı Ders Sınıfları oluşturdu. Evinde bilgisayar ya da internet olmayan çocuklar, bu sınıflarda canlı eğitim alabilecek. 
    Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk döneminde uzaktan eğitim kararının alınmasının ardından, kent genelindeki Gençlik Merkezi’nde EBA Canlı Ders Sınıfları oluşturdu. Evlerinde internet olmayan, bilgisayar olmayan ya da sorun yaşayan öğrenciler, bu sınıflara gelerek canlı derslere katılabilecek. 
    Gençlik ve Spor İl Müdür vekili İbrahim Tarun gençlik merkezlerinde EBA eğitimi için hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, "Gençlerimiz; maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde gönül rahatlığı ile Tokat gençlik merkezimizde derslerini takip edebilecekler. Pandemi dolayısı ile yaşamış olduğumuz bu zor süreçte Merkezlerimizde Liderlerimiz ve gönüllü gençlerimizin destekleri ile siperli maske yapımı, Vefa Sosyal Destek Grupları’nda aktif görev alma, gençlik merkezi faaliyetlerimizi online platformlar üzerinden gerçekleştirmenin yanında, EBA eğitim seferberliğiyle de okulların başladığı dönemde yine gençlerimizin yanındayız" dedi. 

    FOTOĞRAFLI 
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow