hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tokat'ta, 130 bin mevsimlik çiçek toprakla buluşuyor

    Tokatta, 130 bin mevsimlik çiçek toprakla buluşuyor
    expand

    Tokat'ta, 130 bin mevsimlik çiçek toprakla buluşuyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT Belediyesi, şehrin caddelerinde kavşak, refüj, park ve dinlenme alanlarına kenti güzelleştirecek ve estetik bir görünüme kavuşturacak mevsimlik çiçek dikimine devam ediyor.
    Kış aylarının gelmesi ile birlikte mevsimlik çiçek dikimine başlayan Tokat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Tokat'ın parkları, caddeleri, refüj ve kavşaklarında peyzaj düzenleme ve 130 bin mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştiriyor.
    Şehir merkezinde devam eden çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Eroğlu, Tokat'ı kışa rengarenk hazırladıklarını söyledi. Başkan Eroğlu "Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz de şehrimizin dört bir yanında peyzaj ve mevsimlik çiçek dikim çalışmalarına devam ediyorlar. Her yıl bir önceki yıla oranla daha fazla çiçek üretiyor ve dikiyoruz. Üretimleri kendi bünyemizde gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz; 80 bin mevsimlik çiçek ve 50 bin lale soğanını toprakla buluşturmaya devam ediyor. Yazlık ve kışlık olarak uygulanan çiçek dikimlerimizle Tokat'ın dört bir tarafına güzellikler yaymaya çalışıyoruz. Amacımız, Tokat'ı daha yeşil bir şehir haline getirmek. Yürüttüğümüz çalışmalarla Tokat'ın rengarenk bir görüntüye kavuşacağına yürekten inanıyor, emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow