hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tokat'ta gençlere fotoğraf eğitimi verildi

    Tokatta gençlere fotoğraf eğitimi verildi
    expand

    Tokat'ta gençlere fotoğraf eğitimi verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT’ta 22 lise öğrencisinin katıldığı 'Foto Tokat Fotoğraf Atölyesi' eğitim programı, Gıj Gıj tepesinde doğa yürüyüşü ile sona erdi.
    İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kent Konseyi ve Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nin (TOFSAD) ortaklaşa düzenlediği Foto Tokat Fotoğraf Atölyesi adı altında lise öğrencilerine yönelik 4 haftalık eğitim verildi. Bu kapsamda 14-18 yaş arası 22 lise öğrencisi gençlerin Tokat’a dair çektikleri fotoğraflarda eğitimleri Süleyman Üzümcü ve Kenan Kayhan verdi. Eğitimin son gününde liseli gençler için doğa yürüyüşü düzenlenerek fotoğraf çekme imkanı sağlandı. Çektikleri fotoğraflar jüri tarafından 5 Ağustos tarihinde değerlendirilerek dereceye giren fotoğraflar Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirilecek.
    Konu ile ilgili açıklama yapan Eğitmen Süleyman Üzümcü, ''Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Tokat kent Konseyimiz ve TOFSAD’ın ortaklaşa düzenlediği Foto Tokat Fotoğraf Atölyesi çalışmalarımız sona erdi. Liseli gençlerimize fotoğrafı sevdirmek, inceliklerini öğretmek amacıyla düzenlediğimiz atölye çalışmalarımızda Kenan Kayhan hocamızla birlikte eğitimler verdik. Bu eğitimin son gününde Gıj Gıj tepemize doğa yürüyüşü düzenleyerek gençlerimizle birlikte fotoğraf çekerek etkinliğimizi tamamladık. Bizlere destek olan Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Kent Konseyimize ve TOFSAD’a çok teşekkür ediyorum. Bu atölye çalışmalarımıza devam etmeyi ümit ediyoruz. Önümüzdeki senelerde katılımın daha fazla olması ve foto maraton şeklinde çalışmaların yapılmasını temenni ediyoruz'' dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow