hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tokat'ta ilk yardım kursuna katılanlara belge

    Tokatta ilk yardım kursuna katılanlara belge
    expand

    Tokat'ta ilk yardım kursuna katılanlara belge

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT Belediyesi Gülbahar Hatun Hanımeli Merkezinde , ilk yarıdım kursu alan 55 kadın kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
    Tokat Belediyesi Gülbahar Hatun Hanımeli Merkezinde 1 ay önce ilk yardım kursu açıldı. Eğitimlerinin tamamlanmasının ardından 55 kursiyer için sertifika töreni düzenlendi. Törene Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kursiyerler ve yakınları katıldı.
    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan sertifika töreninde konuşan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Hanımeli merkezleri Tokat'ta artık bir marka oldu. Bir çok şehirde, bizim merkezlerimiz gibi hanımeli kültür merkezleri yok. Bizim gibi son derece her şeyi ile düşünülen, içerisinde sınıfları, sosyal mekanları, spor salonları gibi Türkiye'ye bir kaç tane vardır. Buda bizim siz değerli hanımları önemsediğimizi ortaya koyma adında güzel bir örnektir. Önümüzde ki 8 Mart'ta da bir başka hanımeli kültür sanat merkezimizi daha açıyoruz.Onuda TOKİ konutlarımızda açmış olacağız. Bu akşamda yeni projelerimizi açıklıyoruz. Yeni mahalle konaklarımızı çoğaltacağız. Bizim merkezlerimiz artık okul oldu. Bu manada çok memnum. Belediyemizde iş atölyeleri açacağız. Burada ki elde ettiğimiz güzellikleri kazanımları, şimdi iş atölyelerine dönüştürüp hem istihdam oluşturmak. Hem de bir markalaştırma oluşturup şehrimizin tanıtımının yapmayı arzu ediyoruz" dedi. 

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow