hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tokat'ta kadınlar için açık havada kurs etkinliği

    Tokatta kadınlar için açık havada kurs etkinliği
    expand

    Tokat'ta kadınlar için açık havada kurs etkinliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT Belediyesi Hanımelleri ve Mahalle Konaklarında yürütülen kurslara katılan kadınlar, açık havada ders etkinliği yaptı.
    Tokat Belediyesi Behzat Hanımeli, Gülbahar Hatun Hanımeli, TOKİ Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezlerinde kurslara katılan kadınlar, Kanal Tokat’ta, açık havada ders yaptı. Etkinliğe 200’e yakın kursiyer katıldı.
    Etkinlik hakkında bilgi veren Gülbahar Hatun Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Arzu Arslan, ''Bugün biz Tokat Belediyesi TOKMEK kursları tüm birimlerimiz olarak 7’den 77’ye tüm hanımlarımızla açık hava ders etkinliği yaptık. Türkiye genelinde, okullarda yapılan açık havada ders etkinliklerini bizler de yetişkinler olarak yapmak istedik. Kursiyerlerimiz de bu durumdan çok memnun oldu. Açık havada nakışlar işliyorlar, filografiler yapıyorlar, resim yapıyorlar, müzik yapıyorlar. Okuma yazma kursumuz bile şu an burada derslerine devam ediyor. Ayrıca spor ve kitap okuma derslerimiz de açık havada devam ediyor. Bugün burada akşama kadar derslerimizi yapacağız. Katılım çok güzel, hanımlardan da güzel bir geri dönüş aldık. Öğrenmenin hayat boyu devam ettiği düşüncesiyle yetişkin eğitiminin de önemli olduğunu bilerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlerleyen dönemlerde de açık havada ders etkinliklerimize devam edeceğiz'' dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow