hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tokat'ta koronavirüs tedbirleri konuşuldu

    Tokatta koronavirüs tedbirleri konuşuldu
    expand

    Tokat'ta koronavirüs tedbirleri konuşuldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ-Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT'ta koronavirüsün etkileri ve alınan tedbirlerle ilgili basın toplantısı yapıldı. Toplantı öncesi basın mensuplarına el dezenfektanı sıkıldı.
    Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) öncülüğünde Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (TESOB), Eczacılar Odası, Tabipler Odası ve belediye başkanlığı ortaklaşa basın toplantısı düzenledi. Koronavirüsün etkileri ve alınan tedbirlerle ilgili yapılan açıklama öncesinde toplantıya katılan basın mensuplarının eline TSO Başkanı Ali Çelik dezenfektan sıktı. Daha sonra toplantıya geçen heyet ilde alınan tedbirler ve ülke gündemine ilişkin açıklamalar yaptı.
    Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik, "Gereksiz abartılı panikte doğru değil. Bunlarda insanlara toplumlara hata yaptırıyor. Sorunlara karşı duyarsız kalmakta doğru değil. Yani olması gerekeni yapacağız, yapmamız gerekenleri yapacağız. Burada amaç her zaman toplumun sağlığını korumak bu sıkıntıdan bu krizden şehir olarak en az hasarla en az sıkıntıyla atlatabilmek" dedi.
    Tokat Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Akif Erten ise "Şehrimizde yapılması gerekenler yapılıyor. Tabi bu süreç içerisinde özellikle belediyemizin beyaz masa servisinde yoğun bir telefon trafiği de yaşanıyor" diye konuştu.
    41'inci Bölge Tokat Eczacı Odası Saymanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Yavuz ise "Öncelikle halkımızın talep ettiği tüm ürünleri eczacılarımız, ellerinden geldiği kadar halkımıza ulaştırmaya çalışmakta. Fakat ham madde azlığı veya yokluğu sebebiyle ya da fiyat artışı nedeniyle tedarik ettiğimiz firmalar dolayısıyla bazı aksaklıklar yaşanabiliyor. Fakat halkımız rahat olsun. Biz eczacılar olarak insanlarımızın mağdur olmamaları için elimizde geleni fazlasıyla yapmaktayız" ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow