hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tokat'ta Polis Haftası törenle kutlandı

    Tokatta Polis Haftası törenle kutlandı
    expand

    Tokat'ta Polis Haftası törenle kutlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT'ta, Türk Polis Teşkilatının 174'ncü Kuruluş Yıl dönümü etkinleri kapsamında tören düzenlendi.
    Uzunburun Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene Tokat Valisi Ozan Balcı, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Turhan, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ile davetliler katıldı.
    Törende Atatürk Anıtına çelenk sunan İl Emniyet Müdürü Göksal Topaloğlu, "Milletimizin ayrılmaz bir parçası olan, tarihi şan ve şerefle dolu, Türk Polis Teşkilatının, 174'üncü Kuruluş Yıl Dönümünü kutlamanın mutluluk ve gururunu yaşadığımız bu günde, teşriflerinizle bizleri onurlandırdığınız için şahsım ve personelim adına teşekkür eder saygılar sunarım.Tokat huzurlu ve güvenli bir şehirdir. Tokat İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın ırz, can ve mal emniyetini temin etmek İl Emniyet Müdürlüğü personeli olarak en önemli birincil görevimizdir. İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güveni için, Tokat Valimiz Sayın Ozan Balcı önderliğinde, Emniyet Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan 'Huzur, güven Tokat' projemiz ile İlimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın günlük hayatlarında güven, huzurlu ve mutluluk içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için, memleket- millet sevdasıyla, gayretle, aşkla, fedakârca, hiçbir zaman yorulmadan, günün her saatinde meydanlarda, semt pazarlarında, caddelerde, sokaklarda, mahallelerinde, ibadet yerlerinde, park ve bahçelerde, okullarda kısacası her yerde yağmur, kar, çamur demeden vatandaş odaklı, etkili, süratli, sürekli olarak güler yüzlü, saygılı bir şekilde emniyet ve asayiş hizmetlerini sunmak amaçlanmıştır" diye konuştu.
    Müdür Topaloğlu,törenin ardından makamında tebrikleri kabul etti. Vali Balcı ve beraberindeki heyet daha sonra polislerin gününü kutlayarak başarılar diledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow