hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Turhal Belediyesi'nden sıcak çorba ikramı

    Turhal Belediyesinden sıcak çorba ikramı
    expand

    Turhal Belediyesi'nden sıcak çorba ikramı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT'ın Turhal ilçesinde Belediye, pazar yerinde, özel olarak yaptırılan ikram aracıyla, vatandaşlara ve esnaflara çorba ikram ediyor.
    Turhal ilçe merkezinde kurulan Çarşamba pazarında sabah saatlerinde esnaf ve vatandaşlar Turhal Belediyesi'nin ikramı olan çorba ile kahvaltı yaptı. Sabahın erken saatlerinde tezgahlarını açmak için kahvaltı yapmadan Çarşamba pazarına geldiklerini söyleyen pazarcı esnafı belediyenin çorba ikramı için Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler'e teşekkür etti. 
    İkram geleneğini daha geniş kitlelere taşıdıklarını belirten Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler "Ekiplerimizle Çarşamba pazarında esnaf ve alışveriş yapan hemşehrilerimize sıcak çorba ikramı gerçekleştirdik. Bu soğuk havada, Çarşamba pazarında sabahın erken saatlerinde pazarcı esnafımıza ve alışveriş yapan hemşehrilerimize sıcak çorba ikramımızla içlerini bir nebze ısıtabildiysek ne mutlu bizlere. Paylaşmak bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Turhal Belediyesi olarak ilçemize ve vatandaşlarımıza layıkıyla hizmet etmek için çalışıyor ve projelerimizi hayata geçiriyoruz. Alt yapıdan üst yapıya, kültürel, sanatsal ve sosyal projelere kadar geniş bir çerçevede hizmet sunuyoruz" ifadelerini kullandı. 

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow