hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Turhal'da kitap fuarı açıldı

    Turhalda kitap fuarı açıldı
    expand

    Turhal'da kitap fuarı açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ-TOKAT, (DHA)- TOKAT'ın Turhal ilçesinde 1'ncisi düzenlenen '1'nci Turhal Kitap Günleri' törenle açıldı. Belediye Başkanı İlker Bekler fuarda 12 yazarın okuyucu ile buluşacağını söyledi.
    Turhal Kaymakamlığı, Turhal Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde tertiplenen '1'nci Turhal Kitap Günleri’, Turhal Şeker Fabrikası sinema salonunda açıldı.  Açılışa Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
    Kitap fuarında 12 yazarın okuyucular ile buluşacağını ifade eden Başkan Bekler, "Gençlerimizle bu güzel kitapları ve bu eserlerin yazarlarıyla buluşturmak için gayret sarf ediyoruz. Bir hafta süreyle fuarımız açık olacak. İnşallah önümüzdeki günlerde daha büyük alanlarda, daha geniş kapsamlı fuarlar yapacağız. Bugün bu fuarda 20 tane yayınevi, 12 yazar, 200 bin kitap var. İlk kez Turhal böylesine kitapla buluşuyor ve inşallah çocuklarımız, hemşehrilerimiz aradıklarını burada bulacaklar ve kitaba doyacaklardır. Bizler gerek eğitime verdiğimiz destekle, gerek bilgi evlerimiz ve çocuk kulüplerimizle bu şehrin geleceğine yatırım yapma gayretindeyiz. Bu eğitim ve ilim yolculuğumuzun temelinin kitap olduğu bilinciyle de bu yıl bölgemizde yeni bir başlangıç yaptık. 7 gün sürece olan kitap fuarımızda 30'a yakın yayınevinin kitapları ve 12 yazarımız kitapseverlerle buluşacak" dedi. 

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow