hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Turhal'da market ve bakkal denetimleri devam ediyor

    Turhalda market ve bakkal denetimleri devam ediyor
    expand

    Turhal'da market ve bakkal denetimleri devam ediyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT'ın Turhal İlçesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı gıda denetim ekiplerince market ve bakkalların denetimleri aralıksız devam ediyor.
    Turhal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı gıda denetim ekibi, market ve bakkal denetimlerinde iş yeri açma ruhsatı, iş yeri temizliği, gıdaların tazeliği ve paketli gıdaların son kullanma tarihinin kontrol edilmesi gibi konularda gerekli çalışmaları yürütüyor. Bakkal ve marketlerde satılan tarihi geçmiş ürünlere ise el konularak yedi emine teslim edildi. 
    Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, "Zabıta Müdürlüğümüz ekipleri market ve bakkallardaki gıda ürünlerini son kullanma tarihi denetiminin yanı sıra ürün gramajlarının kontrolünü ve işletme hijyenini de denetledi. Vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve güvenilir bir şekilde alışverişlerini yapabilmeleri için denetimlerine bundan sonra da belirli programlar dahilinde devam edecektir. Hemşehrilerimizin satın alacakları gıda ürünlerinin ambalajını, son kullanma tarihlerini kontrol etmeleri alışveriş anında olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde şikayetlerini 444 59 40 nolu Beyaz Masa Birimimize bildirebilirler" dedi. 

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow