hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Balcı: Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız

    Vali Balcı: Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız
    expand

    Vali Balcı: Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT Valisi Ozan Balcı, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve İl Sağlık Müdürü Ahmet Sümbül kentteki hastaneleri ziyaret etti. Vali Balcı, "Bu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.
    Koronavirüs vakalarının artış gösterdiği Tokat'ta  Valisi Ozan Balcı’da kentte bulunan hastaneleri ziyaret etti. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve İl Sağlık Müdürü Ahmet Sümbül ile ziyaretlerini gerçekleştiren Vali Ozan Balcı, koronavirüsle mücadele çalışmalarıyla ilgili başhekim ve başhekim yardımcılarından bilgi aldı. Sağlık çalışanlarının koronavirüsle mücadelede fedakarca çalıştığını belirten Vali Ozan Balcı, vatandaşlardan da  sağlık çalışanlarına bu mücadelede destek olmaları, maske, mesafe, hijyen kurallarında konusunda hassas davranmalarını istedi.
    Koronavirüs salgınıyla mücadelede doktorlar, hemşeriler ve tüm sağlık camiasının yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiğini söyleyen Vali Ozan Balcı, "Koronavirüsle mücadelede fedakarca, gece gündüz demeden, aşkla şevkle, yılmadan yorulmadan çalışan sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Onlara destek veren emniyet ve jandarma güçlerimize, tüm ekiplere çok teşekkür ediyorum. Biz de devlet ve millet olarak onların yanındayız, çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah güç kuvvet versin. Sağlık çalışanlarımız, emniyet ve jandarma güçlerimiz koronavirüsle büyük mücadele verirken vatandaşlarımızda da talebimiz duyarlı olmaları. İçimizde engellilerimiz, yaşlılarımız, kronik rahatsızlığı olanlarımız var; maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim. Bir ve beraber olarak bu mücadelenin üstesinden geleceğiz. Başaracağız, inanıyoruz. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow