hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Balcı, öğretmenlere kitap hediye etti

    Vali Balcı, öğretmenlere kitap hediye etti
    expand

    Vali Balcı, öğretmenlere kitap hediye etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT Valisi Ozan Balcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 75'inci Yıl Zübeyde Hanım Anaokulunda düzenlenen programda öğretmenlere kitap hediye etti.
    Tokat Valiliği koordinasyonunda Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ''Kitap Tokat'' projesi kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Gününde 10 binin üzerinde kitabın öğretmenlere ulaştırılması için çalışma başlatıldı. Vali Ozan Balcı, başlatılan çalışma kapsamında 75'inci Yıl Zübeyde Hanım Anaokulunda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programına katılarak, öğretmenlere günün anısına temsili olarak kitap hediye etti. 
    Öğretmenlerin yanı sıra okul idarecilerine ve personeline de kitap hediye eden Vali Balcı, ''İnsanlarımızın yarına hazırlanmasında, her alanda gelişmesinde anlamlı ve önemli katkıları vardır öğretmenlerimizin. İlin Valisi olarak öğretmenlerimize bu fedakar çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarını her zaman yakından takip ediyorum, takdir ediyorum ve başarılarıyla gurur duyuyorum. Başarılarını devletimizin ve milletimizin başarısı olarak görüyorum. Onlara her zaman destek vermekten ve yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Tokat’ta da bu zamana kadar eğitim camiası çok güzel işler yaptı. Bu işlerde lokomotifimiz öğretmenler. Öğretmenlerimize sağlık ve afiyetler diliyorum, nice nice öğretmenler gününde buluşmak dileğiyle. Bugünün anısına da ilimizdeki yaklaşık 8 bin 500 öğretmenimize ve idari personele çam sakızı çoban armağanı birer kitap hediye ediyoruz''  diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow