hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Balcı, Pazar ilçesini ziyaret etti

    Vali Balcı, Pazar ilçesini ziyaret etti
    expand

    Vali Balcı, Pazar ilçesini ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT’ın Pazar ilçesinde bir dizi incelemelerde bulunan Vali Ozan Balcı, 1000 dekar alanda 250 bin bağ fidanının toprakla buluşacağını söyledi.
    Vali Ozan Balcı, Pazar ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. İlk olarak Tokat Narince Üzüm Bağcılığını Geliştirme Projesi kapsamında Pazar ilçesine bağlı Çayköy’de 1000 dekar alanda 250 bin bağ fidanının toprakla buluşacağı alanda yürütülen çalışmaları inceleyen Vali Balcı, yetkililerden bilgi aldı.
    Proje sayesinde dikilen 250 bin bağ fidanının yerel halkı kalkındıracağını ifade eden Vali Ozan Balcı, "Devlet-vatandaş işbirliğiyle çok güzel bir iş yapacağız. Memleketimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Amacımız Tokatımıza, Tokatlı hemşehrilerimize katkı sağlamak, çiftçimizi, üreticimizi zenginleştirmek. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
    Öte yandan ilçe merkezinde bulunan esnaflara ve vatandaşlara selam vererek hal hatır soran Vali Ozan Balcı,  ilçenin ekonomik hayatına önemli katkıları olan esnafların her zaman yanında olduğunu ifade ederek esnaflara hayırlı işler, bol kazançlar; vatandaşlara da sağlık ve afiyet diledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow