hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Balcı, Sulusaray'da muhtarlarla bir araya geldi

    Vali Balcı, Sulusarayda muhtarlarla bir araya geldi
    expand

    Vali Balcı, Sulusaray'da muhtarlarla bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT Valisi Ozan Balcı, Sulusaray ilçesinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.  Vali Balcı, muhtarların devlet ve millet arasında köprü görevi gördüğünü, görevlerinin vatandaşların işlerini kolaylaştırmak olduğunu söyledi. 
    Tokat Valisi Ozan Balcı, Sulusaray Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salon'unda düzenlenen toplantıda köy ve mahalle muhtarlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Toplantıya Vali Balcı ile birlikte Vali Yardımcısı Mehmet Gödekmerdan, Sulusaray Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Belediye Başkanı Necmettin Coruk ile il ve ilçe daire amirleri katıldı. Köylerde ve mahallelerde muhtarların devletin dili ve gören gözü olduğuna dikkat çeken Vali Balcı, ''İnsanlarımızın hayatını ve yaşamını kolaylaştırmamız lazım. Muhtarlarımız insanlarımızın talep sorunlarını bizlere ileten, bizim elimiz, gözümüz ve kulağımız" dedi.

    TOKAT'A 420 ÖĞRETMEN ATANDI
    Tokat’ta 420 öğretmen atandığını ifade eden Vali  Balcı şöyle konuştu:
    "İl ve ilçelerimizde öğretmen ihtiyacı kalmadı. Kitap Tokat ve Etüt Tokat çalışmalarına yeni gelen öğretmenlerimizle birlikte destek verilsin. Spor Tokat ile ilgili çalışmaları iki katına çıkaralım. Sahip çıkalım, malzeme desteği yapmaya devam edeceğiz. Sulusaray kaplıcalarıyla ilgili kalkınma ajansından bir proje yapıyoruz. Sebastapolis kazıları önemli onlara destek vereceğiz. Altyapı çalışmaları gayet iyi gidiyor. Su problemi çok önemli ve önceliklidir. Köylerimizde içme suyu sorunu kalmasın. Sizlere güveniyorum, işlerimizin takipçisi olalım."

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow