hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Balcı: Tokat güven veren bir şehir

    Vali Balcı: Tokat güven veren bir şehir
    expand

    Vali Balcı: Tokat güven veren bir şehir

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT Valisi Ozan Balcı, sahur programında çarşı ve mahalle bekçileri ile bir araya geldi. Vali Balcı huzur ve asayişi sağlamanın devletin en temel görevlerinden biri olduğunu ifade ederek, "Türkiye ortalamasına baktığımızı zaman, Tokat oldukça güven veren bir şehir. Bunu da başta Emniyet teşkilatımız olmak üzere sizler sağlıyorsunuz" dedi
    Tokat'ta  gece görev yapan çarşı ve mahalle bekçileri sahur programında  il protokollü ile bir araya geldi. Polis lokalinde düzenlenen sahur programına Vali Ozan Balcı, Garnizon ve 48'inci Piyade Alay Komutanı Piyade Albay Rıfat Dönel, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hidayet Arıkan ile çarşı ve mahalle bekçileri katıldı. İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu’nun selamlama konuşmasının ardından bekçilere hitap eden Vali Dr. Ozan Balcı, huzur ve asayişi sağlamanın devletin en temel görevlerinden biri olduğunu dile getirdi.
    120’ye yakın çarşı ve mahalle bekçisinin Tokat’ın sokaklarında huzur ve asayişi sağladığını ifade eden Vali Balcı, ''Oldukça zor bu görevi büyük bir fedakarlıkla yerine getiriyorsunuz. Emniyet teşkilatımıza da büyük bir katkı sağladınız. Tokat, hem Emniyet Teşkilatımızın çalışmaları hem de sizlerin varlığıyla beraber huzurlu bir şehir oldu. Türkiye ortalamasına baktığımızı zaman Tokat oldukça güven veren bir şehir. Bunu da başta Emniyet teşkilatımız olmak üzere sizler sağlıyorsunuz" dedi. 
    Huzur ve asayişi sağlamanın devletin en temel görevlerinden biri olduğunu ifade eden Vali Balcı, “Ramazan ayında böyle güzel bir sahur gecesinde bir arada olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Bildiğimiz gibi devletimizin bir numaralı görevi vatandaşın mal, namus emniyetini korumaktır. Huzur ve güvenin olmadığı bir yerde kimse istediği şeyleri yapamaz. Ne çiftçi tarlasında mahsullerini eker, ne işçi fabrikasında çalışabilir. Emniyet teşkilatımız bu huzur ve güvenliği çok titiz bir şekilde sağlıyorlar. Sizler de emniyet teşkilatımızın birer parçaları oldunuz. Polis arkadaşlarımızla uyumlu bir birliktelik ile beraber vatandaşımız sokaklarda artık daha rahat ve huzurlu dolaşabiliyor" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow