hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ağaoğlu: Oynadık, hakemi de yendik

    Ağaoğlu: Oynadık, hakemi de yendik
    expand

    Ağaoğlu: Oynadık, hakemi de yendik

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih TURAN/TRABZON,(DHA) - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu "Bu maç şunu gösterdi, oynarsanız hakemi de yenersiniz. Oynadık, hakemi de yendik. 'Devlet yardımı' diyorlar; unutuyorlar, bize Allah yardım ediyor. Allah her zaman doğru ve dürüstün yanındadır. Öyle devlet yardımıyla, global yardımlar, Birleşmiş Milletler yardımıyla, filan olacak işler değildir bunlar. Herkes biraz daha söylemine dikkat etsin" dedi

    Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe galibiyetinin ardından açıklamada bulundu.  Oyuncuları ve teknik heyeti kutladığını belirten Başkan Ağaoğlu, "Maç öncesi yaratılan spekülasyonları herkes biliyor, seyirci üzerinde de baskı kurulmaya çalışıldı. Geçmiş yıllardaki senaryoların birkaçını izledik. Ama hepiniz gördünüz, Trabzonspor seyircisi son derece olgun, son derece bilinçli, ne yaptığının farkında olan ve o erken yetiğimiz şok gole rağmen, sadece takımını destekledi. Sahaya tek bir tane dahi yabancı madde atılmadı. Önemli olan buydu. Mücadele ve göstermiş olduğu performanstan dolayı bütün futbolcuları kutluyorum, tebrik ediyor, hocamızın ve tüm oyuncularımızın alnından öpüyorum. Son derece güzel bir müsabakaydı. Hakeme ayrı bir parantez açmak istiyorum; bu maç şunu gösterdi, oynarsanız hakemi de yenersiniz. Oynadık, hakemi de yendik" diye konuştu.

    'VERİLMESİ GEREKEN DERS VARDI, VERDİK'

    "Kadroyu güçlendirerek, yolumuza devam ediyoruz" diyen Ağaoğlu, "Her maç, kendi özelinde önemli maçtır. Erzurum, Sivas maçlarımız var, bir maçı almakla birlikte pembe rüyalar görmek, rüyalara dalmak, şampiyonluk şarkıları söylemek son derece yanlış olur. Allaha şükür kadromuzu güçlendirdik. Neden son saatte transfer yaptık, merak eden varsa; onlara söyleyeyim: Salıpazarı vardı, ben Acıbadem'de otururken, hep akşam 5'de giderdim, 3 kilo şeftaliyi 1 kilo fiyatına alırdım. Bunların hepsi bizim izlemede olduğumuz oyunculardı. İsabetli, ekonomik ve takıma katkı sağlayacak transferler yaptığımızı düşünüyorum. Kadroyu güçlendirerek, yolumuza devam ediyoruz. Her maçı kendi özelinde değerlendirmek lazım. Sadece bir maç geçtik biz. Ama geçmemiz gereken bir maçı geçtik. Verilmesi gereken bir ders vardı, lig özelinde konuşuyorum, o dersi de futbol oynayarak sahada verdiğimizi düşünüyorum" dedi.

    'UNUTUYORLAR, BİZE ALLAH YARDIM EDİYOR'

    Trabzonspor'un yeni transferi Guilherme'yle ilgili soru üzerine konuşan Başkan Ağaoğlu, "Trabzonspor'da olumlu bir şey yapılıyorsa bu bir ekip çalışmasıdır. Son 48 saat inanılmaz bir ekip çalışması vardı, hiç uyumadık.  Lisansı aldık, o stresten bende uyuyamadım, o yorgunlukta biraz yıprandık. Ama bu taraftara ve bu camiaya her şey helal olsun. Bu camia her şeyin en güzeline layık. 'Devlet yardımı' diyorlar; unutuyorlar, bize Allah yardım ediyor. Allah her zaman doğru ve dürüstün yanındadır. Öyle devlet yardımıyla, global yardımlar, Birleşmiş Milletler yardımıyla, bilmem ne yardımıyla, filan olacak işler değildir bunlar. Herkes biraz daha söylemine dikkat etsin. Mücadeleyi sahada verelim. Sporu ruhu diye bir şey var, biz mümkün olduğunca buna sadık kalmaya çalışıyoruz. Bunun dışına taşıyarak orada savaşmamız istiyorlar, biz sahada savaşıyoruz" ifadelerinde bulundu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow