hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Genç: Vatandaşlarımızın hizmetindeyiz

    Başkan Genç: Vatandaşlarımızın hizmetindeyiz
    expand

    Başkan Genç: Vatandaşlarımızın hizmetindeyiz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Selman KUTLU/TRABZON,(DHA)- TRABZON’da Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubu, salgınla mücadele kapsamında kurulduğu 22 Mart 2020 tarihinden itibaren çalışmalarına sürdürüyor. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Vefa Grubumuz vatandaşların her türlü çağrısına yetişerek mağduriyetlerin önüne geçiyor. Vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi.

    Kentte toplamda 33 personelden oluşan Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubu; salgın sürecinde İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda uygulanan genel kapsamlı sokağa çıkma yasakları, 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile 18 yaş ve altı bireylere yönelik sokağa çıkma yasakları nedeniyle başta ilaç temini, alışveriş, gıda paketi dağıtımı, maaş çekimi ve hastaların sağlık kurumlarına nakli gibi çok geniş yelpazede gelen çağrılara yetişerek vatandaşların dertlerine derman oluyor. Vatandaşlar her türlü talep ve isteklerini “046260061/02/03/04” numaralı telefonu arayarak bildirebiliyor.

    Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubu personeliyle bir araya gelerek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

    ‘VATANDAŞLARIMIZ MÜSTERİH OLSUN’

    Yapılan çalışmalarla ilgili Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu bilgilendiren Başkan Genç, “Yaklaşık 1 yılı aşkın süredir faaliyette olan Vefa Grubumuz vatandaşların her türlü çağrısına yetişerek mağduriyetlerin önüne geçiyor. Ramazan ayı boyunca ve bayramı da içine alacak şekilde uygulanacak olan genel kapsamlı sokağa çıkma yasağında vatandaşlarımızın her türlü talebini ve ihtiyacını karşılamak için mücadele edeceğiz. Vatandaşlarımız bu konuda müsterih olsun. Gerek mübarek Ramazan ayı boyunca ve gerekse bayramda vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi. 

    ‘TAM TEŞEKKÜLLÜ MÜCADELE EDİLİYOR’

    Vefa Grubu’nun 24 saat esasına dayalı olarak çalışmalarını gece gündüz sürdürdüğünü belirten Başkan Genç, “Ramazan ayı olması hasebiyle çalışmalarımızı daha bir titizlikle yürütüyoruz. İmkânlarımız dahilinde olan bütün istek ve talepleri yerine getiriyoruz. Grubumuz gece gündüz demeden her türlü çağrıya cevap veriyor. Devletimiz ve bütün bakanlıklarımız virüs salgınıyla tam teşekküllü bir şekilde mücadele ediyor. Biz de Ortahisar Belediyesi olarak devletimizin direktifleri doğrultusunda vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için olağanüstü gayret sarf ediyoruz. Vefa Grubumuz vatandaşlarımızdan gelen çağrılara gece gündüz demeden yetişiyor. Grubumuzda 33 personelimiz görev yapıyor. Herhangi bir mağduriyete yer vermemek için gerçekten de takdire şayan çalışmalar yürütüyorlar” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow