hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eski yönetici Nevzat Kaya: Trabzonspor bu sezon şampiyon olacak

    Eski yönetici Nevzat Kaya: Trabzonspor bu sezon şampiyon olacak
    expand

    Eski yönetici Nevzat Kaya: Trabzonspor bu sezon şampiyon olacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Selay SAYKAL/TRABZON(DHA)-Trabzonspor'un eski yönetim kurulu üyesi ve 1984 Muşspor Onursal Başkanı Nevzat Kaya, "Trabzonspor, bu sezon şampiyon olacak, Muşspor da Üçüncü Lig Kupası'nı inşallah Trabzon'da alacak” dedi.

    Trabzonspor 'un dün akşam oynanan Ziraat Türkiye Kupası'nda Yukatel Kayserispor karşılaşması ile 1984 Muşspor'un Üçüncü Lig'e yükselme maçlarını izlemek için kente gelen Nevzat Kaya, TSYD Trabzon Şubesi'ni ziyaret ederek yönetim kurulu ile bir araya geldi.

    Bordo mavili kulüple bağını hiçbir zaman koparmadığını belirten Nevzat Kaya, bu sezon bu sezon tüm camianın Trabzonspor etrafında birliktelik örneği sergilediğini ve bunun da başarıyı getirdiğini söyledi. Trabzonspor’un kendisi için büyük anlam taşıdığını belirten Kaya, “Muşluyum ama ben de Trabzonlu sayılırım. Eşim Trabzonlu, Sürmeneli. Trabzonspor'un benim için anlamı çok farklı, başarılarından gurur duyuyorum, büyük sevinç yaşıyorum. İnşallah hep beraber şampiyonluğu kutlayacağız" dedi.

    Memleketine karşı da sorumluluklarının bulunduğunu ve 1984 Muşspor’un başarısı için de gayret gösterdiğini ifade eden Kaya, “Sağolsunlar, Onursal Başkanlık görevini bana layık gördüler. Sezon içerisinde zor durumda bulunan Muşspor'a destek olduk ve bugün play-offlarda mücadele etme hakkı kazandık. İlk maçımızda Özgüzelderespor’u mağlup etmeyi başardık. Bir karşılaşmamız daha kaldı. Trabzon'da yakalayacağımız Üçüncü Lig'e yükselme başarısının benim için çok büyük anlamı olacak” diye konuştu.

    ‘MUŞSPOR KUPASI’NI TRABZON’DA ALACAK’

    Trabzon'da kendilerine kucak açan herkese teşekkür eden Kaya, "Burada kendi şehrimizde gibi hissediyoruz. İlk maçımızda Trabzon taraftarlarının bize gösterdiği destek ve ilgiliden dolayı, çok mutlu oldum. Onların yüreğini, misafirperverliklerini biliyorum. Bu konuda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Cuma günü oynanacak final maçında da yanımızda olacaklarına inanıyorum. Trabzonspor, bu sezon şampiyon olacak, Muşspor da Üçüncü Lig Kupası'nı inşallah Trabzon'da alacak” dedi.

    ‘TRABZONSPOR ANADOLUNUN AĞABEYİDİR’

    Trabzonspor Kulübü ile yakın ilişkilerinin bulunduğunu belirten Kaya, "Trabzonspor'dan hem Muşspor’u hayal ettiğimiz noktalara taşıma konusunda bize yol göstermelerini isteyeceğiz hem de bulunduğumuz bölgede Trabzonspor ve Türk futboluna katabileceğimiz en üst katkıyı sağlama noktasında çaba sarf edeceğiz. Trabzonspor, Anadolunun ağabeyidir, biz de onun bir kardeşi olarak, bu yolda yanımızda yer almalarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

    (FOTOĞRAFLI)

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow