hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Müzik Pınarı’dan sağlık çalışanlarına özel yayın

    Müzik Pınarı’dan sağlık çalışanlarına özel yayın
    expand

    Müzik Pınarı’dan sağlık çalışanlarına özel yayın

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TRABZON,(DHA)- KARADENİZ'de yerel bir televizyon kanalının stüdyosunda doktor ve hemşire kıyafetleriyle sahne alan ‘Müzik Pınarı’ ekibi, düzenledikleri canlı yayında, seslendirdiği türkülerle, koronavirüsle mücadelenin öncüleri sağlık çalışanlarına destek verdi. Program, televizyon başındakilerin yanı sıra görüntülerin paylaşıldığı sosyal medyada da ilgi çekti.

    Bölgede yerel bir televizyon kanalında program yapan gazeteci, yapımcı ve sunucusu Nurbay Usta’nın hazırlayıp sunduğu ‘Müzik Pınarı’ programı, salgınla mücadelenin öncüsü sağlık çalışanlarına moral vermek için bu hafta canlı yayın program formatını değiştirdi. Doktor ve hemşire kıyafetleriyle sahne alan ‘Müzik Pınarı’ ekibi, ‘Müzik Pınarı Sağlık Çalışanlarına Özel’ adlı program düzenlendi. Doktor, hemşire kıyafetleri giyinen sunucu ve sanatçılar, seslendirdiği türkülerle, sağlık çalışanlarına destek verdi. Yayında; Türk Halk Müziği sanatçısı Türkü Kız Solmaz Akgül ve müzisyen sanatçılar Armağan Ekinci ile Mülkü Özar Şişman, okumuş oldukları bütün türküleri sağlık çalışanlarına gönderdi. Sağlık camiasına moral vermek için düzenlenen özel program, televizyon başındakilerin yanı sıra görüntülerin paylaşıldığı sosyal medyada da beğeni toplayıp, ilgi gördü.

    ‘NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR’

    Yapımcı ve sunucu Nurbay Usta, kendisinin de bir süre önce yakalandığı koronavirüsü yendiğini hatırlatarak, yayına mesaj çeken çok sayıda sağlık çalışanın memnuniyetlerini dile getirdi. Usta, “Bu bir yalnızlık hastalığıdır. Herkesin dikkatli olması gerekir. Ateşi sağlık çalışanları tutuyorlar. Bu savaşta önde onlar gidiyor. En yakınlarımızın bile uzak durduğu bizlere sağlık çalışanları bakıyor. Tedavimizi ekmeğimiz suyumuzu iğnemizi ilacımızı onlar yapıyor onlar getiriyor. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu süreçte herkesin sağlık çalışanlarının yanında olması gerekir” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow