hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şalpazarı’na şehitlik anıtı

    Şalpazarı’na şehitlik anıtı
    expand

    Şalpazarı’na şehitlik anıtı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TRABZON, (DHA) - TRABZON’un Şalpazarı ilçesi Üzümözü Mahallesi’nde şehit asker Necaettin Güner anısına yaptırılan şehitlik anıtı ve hayır çeşmesi açılıyor.

    Şalpazarı ilçesi nüfusuna kayıtlı jandarma er Necaettin Güner, Ankara’da görevi esnasında yol kontrolü yaparken 'dur' ihtarına uymayan kaçakçıların sürdüğü aracın çarpması sonucu şehit oldu. İlçenin ilk şehidi olan Güner için oğulları Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner ile televizyoncu-gazeteci Necati Selvitop’un yaptırdığı şehitlik anıtı ve hayır çeşmesi için açılış töreni düzenlenecek. 30 Ekim Cumartesi günü saat 12.30 da açılışı yapılacak olan anıt ve hayır çeşmesi açılışında ünlü hocalar, Kuran-ı Kerim tilaveti sunacak.  Açılışta Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın'da dua yaptıracak.

    Şehit Aileleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Necati Selvitop, “Terörün korkulu rüyası hemşerimiz İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun davetli olduğu protokolümüzün katılacağı törenle devletimizin de gücüyle açılışımızı gerçekleştireceğiz. Tüm halkımız davetlidir” dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow