hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde devir teslim

    Trabzon Emniyet Müdürlüğünde devir teslim
    expand

    Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde devir teslim

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Selçuk BAŞAR/TRABZON, (DHA)-TRABZON Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Metin Alper, kararnameyle Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı'na atanan Orhan Çevik’ten görevi devraldı.

    Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı'na atanan Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik için uğurlama programı düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen uğurlama törenine, protokol üyeleri, emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çevik’in uğurlandığı törende, duygu dolu anlar yaşandı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Metin Alper, kararnameyle Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı'na atanan Orhan Çevik’ten, görevi devraldı.

    Emniyet bahçesinde kendisini bekleyen mesai arkadaşları ve dostlarına seslenen Orhan Çevik, Trabzon'dan ayrılışını bir veda olarak görmediğin belirtti. Çevik, "Görevimi teslim etmenin huzuru içerisindeyim. 13-14 yaşından beri tanıdığım beraber büyüdüğümüz aynı masada yemek yediğimiz aynı koğuşta yattığımız kardeşim. Bundan daha güzel bir mutluluk yok. Devletine, milletine ne kadar sadakatle bağlı olduğunu büyük bir aşkla şevkle son derece ne kadar çok koşturacağının canlı tanığı benim. İnşallah benden daha ileri götürecek. Güzel hizmetlerde bulunacaktır. Trabzon halkının göstermiş olduğu ilgi destek ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

    Orhan Çevik daha sonra alkışlarla Ankara'daki yeni görevine uğurlandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow