hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağıroğlu: Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz

    Sağıroğlu: Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz
    expand

    Sağıroğlu: Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    YOMRA (Trabzon),(DHA) - AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, "Biz bu sahalara bugün çıkmadık. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz" dedi.

    AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan adayı Sağıroğlu, gündüzleri esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken, akşamları da site ziyaretleri yaparak vatandaşların evlerine konuk oluyor.  Gittiği her yerde vatandaşın ilgisiyle karşılaşan Sağıroğlu, "Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Biz bu sahalara birileri gibi bugün çıkmadık. Biz hep sahalardaydık. Her zaman vatandaşımızın yanındaydık. Acılı günlerinde, mutlu günlerinde, bizlere ihtiyaç duydukları her anda yanlarında yer aldık. Telefonumuz, makam kapımız ve evimizin kapısı hiçbir zaman vatandaşımıza kapanmadı. Her zaman açıktı, bundan sonraki süreçte yine açık olacak" dedi.

    'RAKİPLERİMİZ HAYAL EDEMEZ'

    Projeleri hakkında bilgi de veren Sağıroğlu, beyannamelerimde her nesle uygun projelerin yer aldığını kaydederek, “Önümüzde Yomra’mıza kazandırmak istediğimiz çok özel projelerimiz var. Diğer adaylar bunları hayal bile edemez. Nedir bu projelerimiz. Sahil dolgu projemiz, kent meydanı, 15 Temmuz millet kıraathanesi ve restorandı, millet bahçesi gibi birçok proje ile yola çıktık. Her bir projemiz ilçemizin sosyal donatı alanı ihtiyaçlarını karşılayacak projeler. Bu projelerimizi de hayata geçirmek için bizlere iktidar desteği gerekiyor. Gelin bizlere destek verin, hep birlikte Yomra’mıza bu projeleri kazandıralım. Tevazu, samimiyet ve gayret ile durmak yok yola devam diyoruz” diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow