hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağıroğlu üniversite öğrencileriyle buluştu

    Sağıroğlu üniversite öğrencileriyle buluştu
    expand

    Sağıroğlu üniversite öğrencileriyle buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    YOMRA(Trabzon),(DHA) - AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, üniversite öğrencileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Sağıroğlu, "Sizler, bizim misafirimizsiniz. Misafirler, kıymetli ve önemlidir. Sizler, bizim gözbebeğimizsiniz. Yomra olarak hep bir arada kardeşçe yaşıyoruz. Sizlerin taleplerine her zaman açığız” dedi.

    AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Adayı Sağıroğlu, sabah kahvaltısında bir araya geldiği üniversite öğrencilerinden, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Kahvaltı sonrasında öğrencilere bir konuşma yapan Sağıroğlu, “Zaman zaman bu tür organizasyonlarla birlikte bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Çünkü her biriniz ailelerinizden uzaktasınız. Kısacası bizim misafirimizsiniz. Misafirler, kıymetli ve önemlidir. Sizler, bizim gözbebeğimizsiniz. Yomra olarak hep bir arada kardeşçe yaşıyoruz. Sizlerin taleplerine her zaman açığız” dedi.

    'MUHALEFETLE BU HİZMETLER YAPILMAZ'

    İktidar desteği ile birlikte yeni dönemin alt yapısını oluşturduklarını ifade eden Sağıroğlu, “Kentsel dönüşüm projemizi 2,5 yıl gibi bir sürede yıktık, yaptık. Kent meydanı projemiz için 15 Milyon TL kamulaştırma yaptık ve alanı belediyemize kazandırdık. Sosyal donatı alanlarından oluşacak sahil dolgu projemiz için dolgu iznini aldık. Bunların yanı sıra ilçemize kazandırdığımız devlet yatırımları da ortadadır. Saydıklarımın hepsini iktidar gücü ile yaptık. Muhalefette olsaydık, hangisini yapabilirdik. Hiç birisini yapamazdık” diye konuştu.

    'YOMRA’YA İKTİDAR DESTEĞİ ŞART'

    Yeni dönemde her nesile hitap edecek projelerin beyannamelerinde bulunduğunu anlatan Sağıroğlu, "Projelerimizin hepsi büyük projeler. Kent meydanı, sahil dolgu ve 15 Temmuz Millet Kıraathanesi projelerimiz ilçemize değer katacak. Bu değerleri Yomra’mıza kazandırmak içinde yeni dönemde de iktidar desteği şart. Beyannamemizde her nesile hitap edecek projemiz mevcut. Bu projelerimizi hayata geçirmek için sizlerin güçlü desteğine ihtiyacımız" dedi. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow