hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Tunceli Gençlik Kolları'ndan çocuklara hediye

    AK Parti Tunceli Gençlik Kollarından çocuklara hediye
    expand

    AK Parti Tunceli Gençlik Kolları'ndan çocuklara hediye

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TUNCELİ,(DHA)- AK Parti Tunceli Gençlik Kolları Başkanlığı 1 Ekim Dünya Çocuk Günü nedeniyle kent çocuklara oyuncak dağıttı.
    AK Parti Tunceli Gençlik Kolları üyeleri, çocuklar için daha önce topladıkları oyuncakları 1 Ekim Dünya Çocuk Günü'nde daha önce belirledikleri yetim ve öksüz çocuklara dağıttı.
    AK Parti Tunceli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Uçar, 1 Ekim Dünya Çocuk Günü nedeniyle yetim ve öksüz çocuklarının yanında olmak için böylesi bir etkinliği düzenlediklerini belirterek, "1 Ekim Dünya Çocuk günü dolayısıyla da 'Bir çocuk, bir gülümseme' diyerek kardeşlerimize oyuncaklar topladık. Bir ekibimiz oyuncak dağıtımı konusunda maddi durumu iyi olmayan aileleri tespit ederken bir ekibimizde oyuncak toplama işlemi ile uğraştı.1 Ekim Dünya Çocuk Günü'nde de merkez mahallerimiz de, rehabilitasyon merkezlerimizde ve sevgi evlerimizde kardeşlerimiz ile buluşarak emanetleri olan oyuncakları teslim ettik. Bizlere projemiz kapsamında destek sunan İl Başkanımız Sayın Fatih Tek'e ve Valimiz Sayın Tuncay Sonel'e teşekkür ediyoruz" dedi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow