hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Tunceli İl Başkanı Tek'ten 'Barış Pınarı' açıklaması

    AK Parti Tunceli İl Başkanı Tekten Barış Pınarı açıklaması
    expand

    AK Parti Tunceli İl Başkanı Tek'ten 'Barış Pınarı' açıklaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TUNCELİ,(DHA)- AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin yayımladığı destek mesajında Mehmetçiğin tarih yazacağını belirterek, harekatla ilgili oluşturulun olumsuz algılara da tepki gösterdi.
    Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeydoğusunda terör örgütleri PKK/PYD ve DEAŞ'a yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek'den destek mesajı geldi. Tek, yayımladığı destek mesajında Mehmetçiğin, teröristlere yönelik verdiği mücadelede tarih yazacağını belirterek, açıklamada şöyle denildi: 
    "Dualarımız, Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçiğimiz ile beraber. Allah’ın izniyle Mehmetçiğimiz bir kez daha tarih yazacaktır. Yıllardır tarih yazan Ordumuz bir kez daha tarih yazıp Mazlumlara rehber olup güçlü bir geleceğin yolunda adım atacaktır. Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasıyla birlikte  YPG/PKK'lı teröristler ve terör seviciler algı operasyonu oluşturup kahraman Mehmetçiklerimizin sivilleri hedef aldığı yalanını ortaya atmaktadır. Biz Tuncelililer olarak ve Tunceli’den AK Parti İl Başkanı olarak değil, Tuncelili bir vatandaş olarak sesleniyorum. Şanlı ordumuz her daim milletin yanındadır, millette ordusunun yanındadır. Sivilleri katleden PKK/YPG’li teröristlerdir. Sivilleri tehdit edip, yolları kesip yöre halkının huzurunu bozan, üzerinde korku kültürü oluşturan bu alçaklardı. Şimdi kalkıp sivilleri hedef alıyorlar diyorlar. HDP milletvekilleri de bu rüzgara kapılıp paylaşımlar yapmışlar bizden utanmıyorsanız. Nupelda ve Ayaz kardeşimizin annesinden, babasından utanın. HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan annelerden utanın. 
    Açık ve net bir şekilde bu algınız maya tutmayacak. Yarattığınız bu algının hamuru bozuk, ellerinizde yöre halkımızın kanı var. Son olarak bizler bir kez daha şanlı ordumuza Tunceli’den selam ve dualar yolluyoruz. Şanlı ordumuza muvaffakiyetler diliyoruz." 

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow