hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uşak Valisi seçim nedeniyle havadan denetim yaptı

    Uşak Valisi seçim nedeniyle havadan denetim yaptı
    expand

    Uşak Valisi seçim nedeniyle havadan denetim yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UŞAK Valisi Funda Kocabıyık, yatırımları havadan inceledi, yerel seçimlere yönelik alınan tedbirleri değerlendirdi.

    Uşak Valisi Funda Kocabıyık, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi seçim güvenliği tatbikatı için Uşak'a gelen Aydın Jandarma Filo Komutanlığına bağlı Sikorsky tipi helikopterle şehir merkezinde ve ilçelerimizde gerçekleştirilen yatırımları havadan inceledi. Öncelikle il merkezi, Uşak Organize Sanayi Bölgesi, Eşme ve Ulubey ilçelerinde inceleme gerçekleştiren Vali Funda Kocabıyık, helikopterle Selçikler Beldesi'ne inerek kendisini bekleyen Avukat Nurettin-Meliha Akarsu İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti. Öğrencilere hediyeler dağıtıp, hatıra fotoğrafı çektiren Kocabıyık, daha sonra kendisini taşıyan helikopterle Sivaslı ve Banaz ilçelerinde incelemelerde bulundu. Ardından Banaz'ın Baltalı Köyü'ne geçen Vali Kocabıyık, burada köylüler tarafından karşılandı. Vali Kocabıyık,

    Baltalı, Ayrancı, Küçükler, Çamsu köyü muhtarları ile bir araya gelerek seçimlerde güvenlik açısından olumsuz bir durumun yaşanmaması için alınan tedbirleri değerlendirdi.

    Seçim güvenliği tatbikatı için gelen Aydın Jandarma Filo Komutanlığına bağlı Sikorsky tipi helikopterle Uşak'ta gerçekleştirilen yatırımları inceleme ve seçim güvenliği açısından alınan tedbirleri değerlendirme fırsatı bulduğunu belirten Vali Funda Kocabıyık, yerel seçimlerin güven ve huzur içinde tamamlanması için il genelinde tüm önlemlerin alındığını kaydetti.

    Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre, Uşak'ta 268 bin 275 kayıtlı seçmen bulunduğunu belirten Vali Funda Kocabıyık, "İlimizde 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde 965 sandıkta 265 Bin 275 seçmen oy kullanacak. Propaganda sürecinde hassasiyetle hareket eden tüm siyasi partilere ve başkan adaylarına teşekkür ediyorum. 31 Mart 2019 tarihinde demokratik bir seçim geçireceğimiz inancıyla yerel seçimlerin ilimize ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

    İncelemeleri sırasında Vali Funda Kocabıyık'a Vali Yardımcısı Meral Batı Demirbaş, Uşak İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, Uşak İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Banaz Kaymakamı Onur Alp Çağlar, Eşme Kaymakamı Murat Özdemir, Ulubey Kaymakamı Onur Özaydın, Sivaslı Kaymakamı Mustafa Gözlet eşlik etti.

    UŞAK, (DHA)

    FOTOĞRAF

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow