hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Kocabıyık'tan Gençlik Merkezi ziyareti

    Vali Kocabıyıktan Gençlik Merkezi ziyareti
    expand

    Vali Kocabıyık'tan Gençlik Merkezi ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UŞAK Valisi Funda Kocabıyık, Uşak Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

    İlk olarak tekvando eğitimi gören gençlerin çalışmalarını izleyen Vali Funda Kocabıyık, sporcularla sohbet ederek, başarı diledi. Daha sonra halı dokuma atölyesinde incelemelerde bulunan Vali Kocabıyık, yüzyıllardır doğal kök boyaları ile boyanan ipliklerle dokunan Uşak halısının dünyada önemli bir üne sahip olduğunu vurgulayarak, bu değerli el sanatının yaşatılmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

    Halı atölyesinin ardından spor ve sanat eğitimi verilen sınıfları da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Kocabıyık yaptığı değerlendirmede, “Spor ve sanat toplumumuzun ayrılmaz bir parçasıdır. Spor ve sanat faaliyetleri gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve bağımlılıklardan korumanın en güzel yoludur. Hepsi birbirinden değerli pırıl pırıl gençlerimizi aydınlık bir geleceğe hazırlamak ailelerimizin ve devletimizin öncelikli hedeflerindendir. Bu amaçla devletimiz özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği birçok yatırımın yanında ülke genelinde kurulan gençlik merkezleri vasıtasıyla yıl boyunca verilen eğitimlerle gençlerimizin aydınlık geleceğine ışık tutmaktadır. Bu vesile ile İlimizde önemli çalışmalara imza atan Uşak Gençlik Merkezi'nde eğitim gören gençlerimize sağlıklı ve başarılı bir gelecek diliyorum" dedi.

    Vali Funda Kocabıyık’a Gençlik Merkezi ziyareti sırasında Vali Yardımcıları Meral Batı Demirbaş, Adem Uslan ve  Gençlik ve Spor Uşak İl Müdürü Tahir Emre Can eşlik etti.

    UŞAK, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow