hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Kocabıyık'tan köy ziyaretleri

    Vali Kocabıyıktan köy ziyaretleri
    expand

    Vali Kocabıyık'tan köy ziyaretleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UŞAK Valisi Funda Kocabıyık, kentin kırsal kesimlerine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında il merkezindeki 3 köye misafir oldu.

    Uşak Valisi Funda Kocabıyık, her hafta periyodik olarak gerçekleştirdiği köy ziyaretleri kapsamında merkez Bozkuş, Göğem ve Ortaköy'de vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Kocabıyık, ilk olarak Bozkuş Köyü'nü ziyaret etti. Köye gelişinde Muhtar Burhan Bağ tarafından karşılanan Kocabıyık, ilk olarak Bozkuş İlkokulu'nu ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti. Ardından okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Kocabıyık, okuldaki eğitim ve öğretimle ilgili bilgi aldı. Sonrasında köydeki çok amaçlı salonda vatandaşlarla bir araya gelen Vali Kocabıyık, sohbet ederek vatandaşların talepleri ve sorunları dinledi.

    Bozkuş'un ardından Göğem Köyü'ne geçen Kocabıyık, Muhtar Yalçın Cakcak ve köy halkı tarafından karşılandı. Köyde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinleyen Kocabıyık, Göğem Gölet'ine geçerek, Göğem Zafer Tabiat Parkı projesiyle ilgili incelemelerde bulunup, yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerinin ardından son olarak Ortaköy'ü ziyaret eden Vali Funda Kocabıyık, köy meydanında Muhtar Ali Berber ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

    Yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde görmek ve varsa sorunlara daha hızlı çözüm yolları bulabilmek amacıyla köy ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirten Vali Kocabıyık, "Her hafta üç köyümüzü ziyaret etmeye gayret gösteriyoruz. Uşak'taki görevime başladığım günden bu yana yaptığımız köy ziyaretlerimizde, devletimizin gerek merkezi yönetim olarak gerekse İl Özel İdaremiz kanalıyla, birçok sorunu kökünden çözdüğünü görmek mutluluk verici" dedi.

    Köy ziyaretleri sırasında Vali Kocabıyık'a, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

    Kadir ÖZEN / UŞAK, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow