hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başhekim Parlak, akademik kariyeri için görevinden istifa etti

    Başhekim Parlak, akademik kariyeri için görevinden istifa etti
    expand

    Başhekim Parlak, akademik kariyeri için görevinden istifa etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Behçet DALMAZ/VAN,(DHA)-VAN Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Mehmet Parlak, akademik kariyerini devam ettirmek için görevinden istifa etti.

    Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Parlak, akademik kariyerini devam ettirmek için istifa dilekçesini İl Sağlık Müdürü Doç.Dr Mahmut Sünnetçioğlu'na sundu. Parlak'ın istifasını kabul eden Sünnetçioğlu, hizmetlerinden dolayı Parlak'a  plaket ve teşekkür belgesi verdi.
    İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Sünnetçioğlu, Parlak'ın YYÜ Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı'nda akademik kariyerini devam etmek için Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevinden kendi isteğiyle istifa ettiğini  söyledi. Sünnetçioğlu, “Doç. Dr. Mehmet Parlak, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Başhekimlik görevi süresince bugüne kadar sağlık alanında önemli hizmetlerde bulunarak birçok başarıya imza attı.Parlak'ın yaptığı yaptıkları hizmetleri teşekkür ederek bundan sonraki mesleki  hayatında başarılar  diliyorum." dedi.
     Doç. Dr. Mehmet Parlak ise, "Göreve geldiğim ilk günden beri sağlık alanında 'Neler yapabiliriz' vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına Sağlık Müdürümüz ile çalışmalarımız oldu. Hastanemize yeni poliklinikler ve hekimler kazandırmak adına Sağlık Bakanlığımızla istişare içinde olduk. Akademik kariyerime devam etme düşüncesi ile severek yaptığım SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevimden istifa ediyorum. Görev yaptığım zaman diliminde bana destek olan tüm Van halkına, idarecilere ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow