hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çatak Belediye Başkanı AK Parti'li Şeylan, mazbatasını aldı

    Çatak Belediye Başkanı AK Partili Şeylan, mazbatasını aldı
    expand

    Çatak Belediye Başkanı AK Parti'li Şeylan, mazbatasını aldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hüdayi GÜMÜŞ/ÇATAK,(Van)-(DHA)-VAN'ın Çatak ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinde AK Partiden Belediye Başkanı seçilen Abdurrahman Şeylan, mazbatasını aldıktan sonra görevi kayyum başkan vekili Kaymakam Hamza Türkmen'den devraldı.

    Çatak ilçesinde Belediye Başkanı seçilen Ak Partili Abdurrahman Şeylan, mazbatasını aldı.İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen mazbata törenine, Ak Parti Çatak ilçe Başkanı Tahsin Babur, partililer ve Ak Parti'den seçilen belediye meclis üyeleri katıldı. Belediye Başkanı Şeylan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinde kendilerine destek veren ilçe halkına teşekkür ederek,"Bütün dostlarımızı,  arkadaşlarımızı, hiç kimseyi ayırt etmeden, herkesin çok rahat gelebileceği ,kapıları açık olan bir belediye olacağını belirtmek istiyorum. Bize verilen bu desteğin hakkını en iyi şekilde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. İlk günkü heyecan ve arzuyla inşallah 5 yılı tamamlayacağız.Vatanımıza, milletimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
    Başkan Şeylan, mazbata töreninin ardından belediye binasına geçerek, görevi kayyum belediye başkan vekili Kaymakam Hamza Türkmen'den devraldı.
    Yeni başkana görevi devr eden Kaymakam Türkmen, "Yeni görevinizin vatanımız için milletimiz için Çatak için ve sizin için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çatak'ı olduğundan çok daha iyi noktalara taşıyacağınızdan eminim. İnsanların yüzünün güldüğü, esnafımızın karnının duyduğu, terörün konuşulmadığı bir ilçe olması temennisi ile size yeni görevinizde kolaylıklar diliyorum."diye konuştu.
    Başkan Şeylan, görevi devraldığı kayyum başkan vekili Kaymakam Türkmen'e kilim hediye edip, yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow