hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erciş'de hakim ve savcılara veda yemeği

    Ercişde hakim ve savcılara veda yemeği
    expand

    Erciş'de hakim ve savcılara veda yemeği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Barbaros KUL/ERCİŞ,(Van),(DHA)- VAN'ın Erciş İlçesi adliyesinde görev yapan ve Hakim ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi tarafından yayınlanan 'Adli ve İdari Yargı 2019 Yılı Ana Kararnamesi' ile Türkiye'nin farklı illerine atanan hâkim ve savcılar onuruna veda yemeği verildi.

    HSK 1. Dairesince düzenlenen yaz kararnamesiyle, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Muş Cumhuriyet Başsavcılığına atanırken, başka yerlere atanan hakim ve savcılar için Erciş Deprem Şehitleri Öğretmen Evi'nde veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine Erciş İlçe Kaymakamı Nuri Mehmet Beyoğlu, 108'inci Topçu Alayı Komutanı Albay Kamil Tumba, Adalet komisyon Başkanı İsmail Taş, Emniyet Müdürü Can Candaş ve çok sayıda davetli katıldı. 

    Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, 2 yılı aşkındır Erciş'te görev yaptığını belirterek, "Coğrafyasına hayran kaldığım çok güzel dostluklar kurdum güzel ilçemize veda etme vakti geldi. Erciş’i hiç unutmayacağım. Çok güzel ve büyük bir şehir. Görev aldığım süre içinde gerek savcı ve hakim arkadaşlarıma, gerekse adliye personeli arkadaşlarıma ismini hatırlamadığım bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Benden yana bir hak varsa helal ediyorum, siz de helal edin" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow