hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sel mağduru vatandaşa yardım eli uzatıldı

    Sel mağduru vatandaşa yardım eli uzatıldı
    expand

    Sel mağduru vatandaşa yardım eli uzatıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Barış KUL/ERCİŞ(Van), (DHA)- VAN'ın Erciş ilçesi Hasan Abdal mahallesinde, 1 ay önce meydana gelen sel felaketinde evi ve eşyaları zarar gören 5 çocuk babası Mehmet Selim Kuykaç’a (51), Erciş kaymakamlığı destek verdi. 

    Erciş şehir merkezine yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki Hasan Abdal Mahallesinde, 10 Temmuz'da etkili olan sağnak sele neden oldu. Meydana gelen selde Kuykaç'a ait evde de büyük hasar meyadana geldi. Selin ardından mahalleyi ziyaret eden Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, mahalle sakinlerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletirken, evi sel sularından etkilenen ve eşyaları zarar gören Mehmet Selim Kuykaç’a destek çıkılacağını söyledi. 

    Kuykaç’ın selden sonra tamamen kullanılamaz haldeki evi itfaiye ekipleri tarafından temizlenirken, Kaymakam Mehmetbeyoğlu’nun talimatı üzerine de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından aileye destek sağlandı.  Mağdur ailenin evine 2 kanepe, 1 çamaşır makinesi, 1  ocaklı fırın ve 1 elektrikli süpürgesi alınarak hediye edildi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow