hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İpekyolu Belediyesi ekiplerinden koronavirüs önlemleri

    İpekyolu Belediyesi ekiplerinden koronavirüs önlemleri
    expand

    İpekyolu Belediyesi ekiplerinden koronavirüs önlemleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    VAN,(DHA)- VAN'ın İpekyolu Belediyesi ekipleri koronavirüs salgınına karşın dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, hastaneler, sağlık ocakları, sivil toplum dernekleri, okullar, dershaneler, banka şubeleri, berber ve kuaförler, taksi durakları cadde ve sokaklar gibi umuma açık yerlerde sterilizasyon ve dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirildi.

    Dünya genelinde tedirginliğe neden olan koronavirüs salgınına karşı İpekyolu Belediyesi Başkan Vekili Sinan Aslan'ın talimatları doğrultusunda uzman kişilerden oluşan ilaçlama ve dezenfekte ekipleriyle, vatandaşların temiz ve sağlıklı ortamlarda güvenle yaşamlarına devam etmeleri ve insan sağlığına zararlı olabilecek her türlü virüslerin oluşmasını engellemek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, hastaneler, sağlık ocakları, sivil toplum dernekleri, okullar, dershaneler, banka şubeleri, berber ve kuaförler, taksi durakları cadde ve sokaklar gibi umuma açık yerlerde vatandaşların günlük yaşamlarını sağlıklı devam ettirmeleri adına bu alanlarda sterilizasyon ve dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirildi.

    İpekyolu Belediyesi yetkilileri, vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve hijyenik ortamda yaşamlarını sürdürmeleri adına çalışmalarını titizlikle ve aralıksız sürdüreceğini belirtirken vatandaşlarında virüsten korunmak için gereksiz yere dışarı çıkmamaları ve korunma yöntemlerine riayet etmeleri gerektiğine değindi.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow