hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Aslan, gazetecilerle bir araya geldi

    Kaymakam Aslan, gazetecilerle bir araya geldi
    expand

    Kaymakam Aslan, gazetecilerle bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    VAN,(DHA)-VAN'ın Merkez İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, kentte görev yapan yerel ve ulasal basın temsilcileriyle  kahvaltıda bir araya geldi. Gazetecilerin görüş ve önelerilerinin de alındığı kahvaltılı toplantıda Kaymakam Aslan, yaptığı hizmetler ve yapacağı projeleri anlattı. 

    İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, Van'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Gazetecilerin görüş ve önerileninin alındığı toplantıda konuşan  Kaymakam Aslan, İpekyolu ilçesini alt ve üst yapısıyla, yeşil alanlarıyla, çevre temizliğiyle, planlı ve yaşanılabilir bir şehir olması için çabalayacaklarını söyledi.
    Kaymakam Aslan," Bizim hizmetten başka hiç bir gayemiz yok. Bunu zaten ilerleyen süreçte yaptığımız hizmetlerle hepiniz göreceksiniz. Reklam, sponsorluk tarzında girişimlerimiz yok. Benim sizlerden tek bir ricam var. Bir haberi yaparken, teyit ederek doğru bir şekilde yapın.Şahsımı değil, yaptığımız hizmetleri haber yapın.Benim hiç kimsenin fikri, zikri, hayata bakışı, yaşam tarz ile ilgili sorunum olmadı. Hiç kimsenin ekmeği ile de oynama gibi çabamız da yok. Sadece işini düzgün yapan arkadaşların bizlerin gönlünde ayrı bir yeri olur. Eleştiri odaklı haberlere saygı duyuyorum. Fakat yapıcı ve geliştirici eleştiri olması hususunda dikkat etmenizi istiyorum. Etik, doğru, tarafsız haber yapmanızı, doğruluğundan emin olup öyle haber yapmanızı özellikle istirham ediyorum."dedi.
    FOTOĞRAFLI


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow