hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Van Büyükşehir Belediyesi okulları onarıyor

    Van Büyükşehir Belediyesi okulları onarıyor
    expand

    Van Büyükşehir Belediyesi okulları onarıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     
    Safa ATMACA/VAN, (DHA)-VAN Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki okullarda tadilat, bakım ve onarım çalışması başlattı.
     
    Eğitime destek vermek ve eğitim kalitesine artırmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede bulunan 60’a yakın okulda tadilat, bakım ve onarım çalışması başlattı. Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir eğitim öğretime ara verilen okullarda, eğitimin yeniden başlayacağı tarihin belirlenmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmalarına acil tadilat gerektiren okullardan başladı. Okul yönetimi, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin talepleri doğrultusunda belirlenen okullarda dış cephe, bina içi ve kapıların boyanması başta olmak üzere, lavaboların tadilatı, elektrik tesisatının onarımı, peyzaj düzenlemesi, oyun alanlarının düzenlenmesi gibi işleri de tizlikle yapılıyor.  

    Büyükşehir Belediyesinin kendi işgücü ile yürütülen çalışmalarda Tuşba ilçesi Kasımoğlu İlkokulu, Yumrutepe İlkokulu ve Anaokulu ile Yeşilsu ilkokulunda çalışmalar sürüyor. 
    Çalışmalar, eğitim öğretim başlamadan önce tamamlanacağı belirtildi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow