hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Van Valisi Bilmez, Bilim Teknoloji Lisesini ziyaret etti

    Van Valisi Bilmez, Bilim Teknoloji Lisesini ziyaret etti
    expand

    Van Valisi Bilmez, Bilim Teknoloji Lisesini ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Behçet DALMAZ/VAN,(DHA)-VAN Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, eğitimdeki başarısı ve öğrencilerin yaptığı güzel  projelerle adından söz ettiren Edremit ilçesindeki Bilim Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

    Vali Mehmet Emin Bilmez, Edremit İlçesinde bulunan Bilim Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Okulun Kurucu Müdürü Kenan Şevgin ve okul yöneticileri tarafından karşılanan Vali Bilmez, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip,  yaptıkları projeler hakkında bilgi aldı. Vali Bilmez, daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. Bilmez, sık sık okul ziyaretleri yapıp öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldiklerini söyledi.

    Bilim Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Kenan Şevgin ise, bu coğrafyanın insanı olan Vali Bilmez'in eğitime büyük önem verdiğini belirterek,"Eğitime önem veren bir valimizin olması bizi onurlandırıyor. Okullarda eğitimin yanı sıra, öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarması için sanata da önem veren bir okuluz. Sayın valimizin okulumuzu ziyaret edip, öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya gelmesi bizi mutlu etti. Ziyaretinde dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz."dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow