hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Van'da 101 kilo eroin ele geçirildi

    Vanda 101 kilo eroin ele geçirildi
    expand

    Van'da 101 kilo eroin ele geçirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Behçet DALMAZ/VAN, (DHA)- VAN'ın Özalp ilçesinde, jandarma ekipleri köprü altına gizlenmiş çuvallar içerisinde 101 kilo 728 gram eroin ele geçirdi.
    Van İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şubesi ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, aldıkları ihbar üzerine Özalp ilçesine bağlı Bakışık Mahallesi'ne operasyon düzenledi. Narkotik arama köpeği 'Alem' ve 'Barut'un' da yer aldığı operasyonda, yapılan arazi arama tarama faaliyetlerinde, mahalledeki köprünün altında şüpheli çuvallar tespit edildi. Çuvallarda yapılan aramada 200 paket halinde 101 kilo 728 gram eroin ele geçirildi. Jandarma, olayla ilgili şüphelileri yakalamak için geniş çaplı soruştuma başlattı.
    Öte yandan jandarma ekiplerinin Gevaş ilçesi sınırları içerisinde bulunan Balaban Jandarma Kontrol Noktası'nda yaptığı  yol kontrollerinde, yolcu minibüsünde seyahet eden bir yolcunun yapılan üst aramasında, bacağına bantladığı poşette 26 gram eroin ile durdurulan yolcu otobosündeki bir yolcunun üzerinde ise 23 gram metamfetamin ele geçirildi. Kontrollerde, 12 kaçak viski ele geçirirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow