hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Van'da 50 bin kadın, gezı programlarından yararlanacak

    Vanda 50 bin kadın, gezı programlarından yararlanacak
    expand

    Van'da 50 bin kadın, gezı programlarından yararlanacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Behçet DALMAZ/VAN,(DHA)- VAN Büyükşehir Belediyesince başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında 50 bin kadının  kentin tarihi ve doğasıyla buluşturulması hedefleniyor. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Edremit ilçesinde düzenlenen programda ilk kadın grubu ile bir araya gelip, proje hakkında bilgi verdi.

     Büyükşehir Belediyesi, kentteki kadınları için sosyal sorumluluk projesi hayata geçiriyor. Bu kapsamda 50 bin kadının katılacağı gezi programlarının yapılacağı belirtildi. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Edremit ilçesinde düzenlenen programda ilk kadın grubu ile bir araya gelip, proje hakkında bilgi verdi.

    Vali Balcı, Van’ın doğasıyla, tarihiyle ve kültürüyle büyük bir zenginlik olduğunu belirterek, “Özellikle yaz aylarında görülmeye değer bir çok doğal güzelliklerimiz var. Ayrıca Van'ın etrafında da çok güzel yerler mevcuttur. Yeni bir proje başlatıyoruz. İnşallah 50 bin kadınımızı, bu gezi programı çerçevesinde Van’ımızın tarihi ve doğal güzellikleriyle buluşturacağız. Bunu Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştiriyoruz. İnşallah çok güzel ve verimli olacağını düşünüyorum. Van'ımızın doğal, tarihi güzelliklerini görmüş olacaklar. Bir değişiklik olmuş olacak. Bunu çok önemsiyorum. Bu projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen bütün büyükşehir çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum. Sizlere kolaylıklar diliyorum. Bu güzellikleri keşfetmenizi diliyorum. İnşallah kadınlarımız için daha çok güzel işler yapacağız. Hepinizi saygılarımı, sevgilerimi, hürmetlerimi sunuyorum. Allah'a emanet kalın." dedi.

    Programa, Vali Balcı’nın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları ile kadınlar katıldı. 
    Konuşmanın ardından  Akdamar Adası, Muradiye Şelalesi, Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesi ve Çatak Kanisipi Şelalesi’ne gezı yapacak olan ilk kadın grubu  uğurlandı.(DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow