hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Van'da Tapu Müdürlüğü personelinden ihtiyaç sahiplerine yardım kolisi

    Vanda Tapu Müdürlüğü personelinden ihtiyaç sahiplerine yardım kolisi
    expand

    Van'da Tapu Müdürlüğü personelinden ihtiyaç sahiplerine yardım kolisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gülay KUYUCU/VAN,(DHA) - VAN'ın İpekyolu ilçesi Tapu Müdürlüğü personeli, kendi aralarında topladıkları yardımları, ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 35 aileye ulaştırdı.  
    İpekyolu Tapu Müdürlüğü'nün 29 personeli, ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileler için kendi aralarında yardım kampanyası başlattı. Toplanan gıda malzemeleri kolilere alınarak, Bahçesaray ilçesi Güney Yamaç köyüne bağlı İmamlı mezrasına götürülmesi kararlaştırıldı. Yardımları ulaştırmak için kendi aracıyla yola çıkan ve İpekyolu Tapu Müdür Yardımcılığı görevine yeni atanan Nihal Solmaz, 35 haneye içinde gıda malzemelerinden oluşan yardımları dağıttı. 
    Bu tür faaliyetlerin tüm kurumlarda yaygınlaşması gerektiğini belirten İpekyolu Tapu Müdürü Selami Demir, "İpekyolu Tapu Müdürlüğü personeli olarak, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için kendi aramızda bir organizasyon yaptık. Topladığımız gıda malzemelerinden oluşan kolileri gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için araştırma yaptık ve Bahçesaray ilçesinin Güney Yamaç köyüne bağlı İmamlı mezrasına götürmeyi kararlaştırdık. Bu tür yardım organizasyonlarımız ramazan ayı boyunca sürecek" dedi. 
    İpekyolu Tapu Müdür Yardımcısı Solmaz ise Bahçesaray ilçesini haberlerden çok duyduğunu belirterek, "Bizlerde yardıma ihtiyacı olanlar için elimizden ne geliyorsa yapmak için toplandık. Bahçesaray ilçesini haberlerden çok duymuştum. Yolları çok zorlu gerçekten. Yardımlarımızı ulaştırdık ve bunun devamı da gelecek" diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow