hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eski Bakan Pepe’den Başkan Oral’a destek

    Eski Bakan Pepe’den Başkan Oral’a destek
    expand

    Eski Bakan Pepe’den Başkan Oral’a destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’da Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın Akşam Çayı Buluşmaları Programı, Trabzon Mahallesi’nde tamamlandı. 

    Altınova Trabzon Mahallesi’nde Akşam Çayı Buluşmalarına katılan Orman ve Çevre eski Bakanı Osman Pepe, vatandaşlarla bir araya geldi. Aslen Trabzon Akçaabatlı olduğunu hatırlatan Pepe, “Birileri diyor ki, biz de kazandıktan sonra AK Parti'ye gideceğiz. Hadi oradan be, burada aslı varken fotokopiyle ne uğraşacağız” dedi.

    “PEPE’YE TEŞEKKÜR”

    AK Partililer, ziyaretlerde sohbetler edip, halkın taleplerini de dinliyor. Akşam Çayı Buluşmalarını Trabzon Mahallesi’nde tamamlayan Başkan Oral, 15 yıllık çalışmaları ile yeni projelerini vatandaşlara anlattı. Başkan Oral, programa katılan Orman ve Çevre eski Bakanı Osman Pepe’ye ilçeye verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

    “MARİFET, USTALIK”

    Akşam Çayı Bulaşma Programı’nda vatandaşlara hitap eden eski Bakan Pepe, “Değerli Altınovalı kardeşlerim, ben eski bir Altınovalıyım aslında hala Altınovalıyım. 1979'da Altınova'ya geldim. Buradaki yedek subay okuluna geldim. O zamanlar Altınova köydü şimdi şehir oldu. Ben Altınova'yı kendi mahallemden daha iyi biliyorum. İnanın burada çok iyi işler yapıldı. Marifet nedir biliyor musunuz? Çarşıdaki pazardaki unu şekeri, alıp helva yapmasını bilmektedir. Marifet, ustalık budur. Tersaneler, Altınova'nın vizyonunu değiştirmiştir. Metin Başkanın projeleri Altınova için önemlidir. Arkasında AK Parti hükümeti desteği var. Altınova hakikaten büyük bir vizyonun arkasından gidiyor. Şimdi CHP'li aday hanımefendi elbette bir şeyler diyecek. Kimse ayranım ekşidir demez. Biz Metin Başkanın 15 sene içerisinde Altınova için hizmet etmesini gördük. Yeniden deneme yanılmaya ihtiyacımız yok. Ben Altınova'yı seven birisiyim. Bizim aşkımız pazara kadar değil mezara kadar. Altınova'nın geleceği çok parlak. Altınova'da ciddi iş imkânları var. Çocuklarınız için Altınova'da çalışacak yerleri var. Önümüzdeki yerel seçimlerde bu işi ehline verin. Acemilerin arkasından yola düşmeyin. İşi ustasına verin. Bizim ustamız tecrübeli ustadır. Birileri diyor ki, biz de kazandıktan sonra AK Parti'ye gideceğiz. Hadi oradan be, burada aslı varken fotokopiyle ne uğraşacağız. Sen madem o kadar çok seviyordun neden oraya geçtin? Bizde memlekette evden kaçan kıza çeyiz vermezler.

    Benim 4 yaşında bir torunum var, bir şeyi başaramadığı zaman diyor ki ‘stresten başaramadım’. Onları da şimdi seçim kaybetme stresi sardı. Ondan dolayı ‘buraya, şuraya geçeceğiz’ diyorlar. Biz Metin Başkanın yanındayız. Altınova'da Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow