hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Salman, kaldığı yerden devam etti

    Başkan Salman, kaldığı yerden devam etti
    expand

    Başkan Salman, kaldığı yerden devam etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman çalışmalarını aralıksız sürdürerek hemşehrileriyle buluşmaya devam etti.

    Geçtiğimiz hafta sonunu yoğun şekilde geçiren Başkan Salman, ilk olarak Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde vatandaşlarla bir araya gelerek tebrikleri kabul etti. Hafta sonu çeşitli açılışlara da katılan Başkan Salman, ayrıca hasta ziyaretlerine de aksatmadan devam etti. Yalova’nın 14’üncü mahallesi olan Seyrantepe’de hemşehrileriyle buluşan Başkan Salman, Seyrantepe Mahallesi’nin ilk muhtarı olan Tayfur Çetin’in teşekkür yemeğine katıldı. Başkan Salman, mahallenin yeni muhtarı Çetin’in hem doğum gününü kutladı hem de burada vatandaşlara hitap ederek 31 Mart mahalli seçimlerinde kendisine teveccüh gösteren seçmenlere teşekkür etti.

    Salman, Rüstempaşa Mahallesi Yesari Asım Sokak numara 40/C adresinde hizmete giren Elçin Alışveriş Merkezi’nin açılış kurdelesini de kesti. Salman, işletme sahibine bol kazançlar diledi.

    NÖBETE İSTANBUL VE KIRKLARELİ’NDE DEVAM ETTİ

    Dur durak bilmeden yoğun bir hafta geçiren Başkan Salman, Yalova Adliyesi’ndeki nöbetin ardından önce Kırklareli’ne ardından ise İstanbul’da nöbete devam etti. Kırklareli’nde yeniden sayılan oyların ardından tekrar Belediye Başkanlığına seçilen Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na destek veren Başkan Salman’a vatandaşlar yoğun ilgi göstererek teşekkür etti. Buradan İstanbul Seyrantepe Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geçen Başkan Salman, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’yla bir araya gelerek son gelişmeler hakkında bilgi aldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow