hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Salman’dan TEMAD üyelerine lokal yeri müjdesi

    Başkan Salman’dan TEMAD üyelerine lokal yeri müjdesi
    expand

    Başkan Salman’dan TEMAD üyelerine lokal yeri müjdesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Yalova Şubesi üyeleri ile kahvaltıda buluştu.

    Kahvaltıya eşi Dilek Salman ile katılan Başkan Salman, TEMAD üyelerine vermiş olduğu kendi sözünü hatırlatarak, önümüzdeki günlerde TEMAD’a emekli astsubaylar için lokal yeri tahsis edileceğinin müjdesini verdi. Belediye Başkanlığı döneminde yapmış olduğu hizmetleri ve önümüzdeki beş yıl için projelerini TEMAD üyelerine anlatan Salman, şunları kaydetti:

    “Belediye Başkanlık dönemimi alnım ak şekilde yaptım. Yalova’nın her köşesine eşit hizmet politikasıyla yatırımlar gerçekleştirdim. Ama şunu belirtmeden geçmek istemiyorum. Kenar mahallere bir sözüm vardı. Daha çok hizmet alacakları yönündeydi. Bunu da gerçekleştirmenin gururunu yaşıyorum. Ayrıca bu yapmış olduğumuz hizmetler bana teşekkür olarak dönüyor. Bazılarının ne dediği önemli değil. Önemli olan vatandaşın memnuniyetidir. Önümüzdeki dönemde de yap, işlet, devret mantığıyla yola çıkarak projeler ürettik ve bunların hepsi yapılabilecek projelerdir. Ayrıca sizlere bir sözüm vardı. Bunu da buradan ilk kez açıklayacağım. TEMAD’ın dernek lokali için bir talebi vardı bunu en kısa sürede çözüp sizlere yer tahsis edeceğiz.”

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow