hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan yardımcıları, Safran Deresi çalışmalarını inceledi

    Başkan yardımcıları, Safran Deresi çalışmalarını inceledi
    expand

    Başkan yardımcıları, Safran Deresi çalışmalarını inceledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediye Başkan Yardımcıları Halit Güleç ve Hatice Öncü Yürekkorkutan, 29 Ekim’de açılışı yapılacak köprüler için incelemelerde bulundu.

    Yalova Belediyesi tarafından Adnan Menderes ve Dere Mahallesi’ni birbirine bağlayacak olan köprülerin yapımı tamamlandı. Yaya ve araç trafiği için alternatif olacak 1 adet araç ve 2 adet yaya köprüsü, Adnan Menderes ve Dere Mahallesi’nde hem trafiğe hem de yaya ulaşımına rahatlık getirecek.

    “Adnan Menderes ve Dere Mahallesi’ni birbirine bağlayacak olan köprülerimiz tamamlandı. Ancak hem trafiğe hem de ulaşıma rahatlık getirecek olan köprülerimizde çevre ve peyzaj düzenlemesini de tamamlayıp kentimize yakışır hale getirmemiz gerekiyor” diyen Başkan Yardımcısı Halit Güleç, “Doğu Sahil Bandı’nda yaptığımız gibi Safran Deresi çevresini de kentimizin cazibe noktası haline getirmek için hazırlıklarımıza başladık. Yüzde 59’u tescilli orman olan kentimizi beton yığını yapmak en son isteğimiz. Bu yüzden kentimizdeki yeşil alanlara büyük önem veriyor ve bu alanları çoğaltmaya özen gösteriyoruz. Deremizin ve köprülerimizin çevresindeki yeşil alanları kent estetiğine uygun şekilde muhafaza edip dere boyunca ışıklandırma çalışmasını da tamamlayacağız. Bu şekilde dere boyunca olan gezi yollarımız da kentimizin gözde alanlarından biri haline gelecek. Kış mevsimine hazırlık çalışmaları kapsamında da Safran Deresi içerisindeki temizlik çalışmalarımız tüm hızıyla sürdürülüyor. 29 Ekim Salı gününe kadar tüm çalışmalarımızı tamamlamış olacağız” dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow